Секретарю радбезу рф оголосили підозру в посяганні на територіальну цілісність України

Секретарю радбезу рф оголосили підозру в посяганні на територіальну цілісність України

Укрінформ
Секретарю ради безпеки російської федерації оголошена підозра в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє в Телеграмі.

"За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора секретарю ради безпеки рф повідомлено про підозру у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України (ч. 3 ст. 110 Кримінального кодексу України)", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Окупаційного «губернатора» Херсонщини підозрюють у держзраді

Встановлено, що, будучи представником влади держави-агресора, діючи за попередньою змовою з іншими співучасниками для реалізації заздалегідь розробленого плану щодо порушення територіальної цілісності України, на позачерговому засіданні радбезу 21 лютого високопосадовець публічно закликав до необхідності визнання росією незалежності та суверенітету повністю ними контрольованих псевдоутворень "днр" і "лнр".

Як повідомлялося, раніше до кримінальної відповідальності були притягнуті заступник голови радбезу рф та ще восьмеро членів.

З 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-