російські військові почали красти техніку, зброю і боєприпаси у своїх - СБУ

російські військові почали красти техніку, зброю і боєприпаси у своїх - СБУ

Аудіо
Укрінформ
Служба безпеки України оприлюднила перехоплену розмову російського військового зі своїм батьком, в якій він розповідає, що солдати російської федерації почали красти у своїх колег.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє у Телеграмі.

“Мародерство російських загарбників вийшло на новий рівень. Оскільки українські захисники не дають їм просунутися у нові населені пункти, вони вирішили красти самі в себе! Крадуть власну бойову техніку, а також зброю і боєприпаси у своїх убитих і поранених”, - ідеться в повідомленні.

Про це свідчать телефонні розмови військових рф, які вдалося перехопити СБУ.

російський солдат розповідає своєму батьку, що є вкрадений автомат, його поцупили у когось із своїх.

“У нас оружие числится на каждом человеке. Есть оружие, которое принадлежало духсотым и трехсотым. Оно остается у нас”, – розповідає російський солдат батьку.

Для певності таку зброю закопують, щоб згодом за нею повернутися. Батько просить сина “прикопати” йому парочку автоматів і пістолетів.

Найбільшою “популярністю” серед мародерів користуються прилади нічного бачення та тепловізори – вони дорогі та їх найпростіше вивезти, прикріпивши на кришці БТРа.

Читайте також: фсб готувала сюжет про «евакуацію» в’єтнамців з Херсона до Криму – перехоплення СБУ

В СБУ заявили, що даремно росіяни рахують “виручку” від прикопаної зброї, та нагадують “Хто зі зброєю до нас прийшов, від неї і загине!”.

Як повідомляв Укрінформ, 27 квітня Служба безпеки України оприлюднила перехоплену розмову ворога, в якій вони зізнаються, що російські військові, яких відправили на перегрупування після того, як їхні підрозділи зазнали поразки від української армії, починають бунтувати та відмовляються йти на війну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-