військові рф після поразок в Україні починають бунтувати - СБУ

військові рф після поразок в Україні починають бунтувати - СБУ

Аудіо
Укрінформ
російські військові, яких відправили на перегрупування після того, як їхні підрозділи зазнали поразки від української армії, починають бунтувати та відмовлятися йти на війну.

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі.

“Все більше російських військових починають бунтувати і відмовляються йти на війну в Україну. Особливо це стосується тих окупантів, яких відправили на перегрупування після того, як їхні підрозділи зазнали нищівної поразки від ЗСУ”, - ідеться в повідомленні.

Про це свідчать нові телефонні розмови російських військових, які перехопила СБУ.

“Нас 22 вывели, и наша часть не захотела обратно возвращаться, понял? Типа отказники, понял?”, – розповідає один російський військовий іншому.

За його словами, після доукомплектації в російській федерації повертатися на війну в Україну відмовилася ціла військова частина.

Єдине бажання його товариша, який стоїть під Ізюмом, – дочекатися повернення до місця дислокації і залишитися там.

Читайте також: фсб готувала сюжет про «евакуацію» в’єтнамців з Херсона до Криму – перехоплення СБУ

За словами російського військового, у його полку було 60 танків, а залишилося 10. Половина солдат в полоні, половина - двохсоті та трьохсоті. Він не знає, коли їх будуть виводити, обіцяли спочатку 24 квітня, потім 26-го, а остання дата - 6 травня.

В СБУ наголошують, що відмовитися від участі у війні в Україні – правильне рішення.

Як повідомляв Укрінформ, 25 квітня СБУ оприлюднила перехоплену розмову командира російського розвідувального батальйону з розвідником-коригувальником вогню, які обговорювали обстріл школярів на півдні України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-