Загарбники обстрілюють Азовсталь з артилерії, щоб виявити позиції українських бійців

Загарбники обстрілюють Азовсталь з артилерії, щоб виявити позиції українських бійців

Укрінформ
У Маріуполі російські загарбники обстрілюють з артилерії меткомбінат «Азовсталь» в намаганні виявити позиції українських захисників.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Маріуполь. Азовсталь. Шлакова гора. Окупанти гатять з артилерії в намаганні знайти позиції наших захисників. Як там сказав кривавий недоімператор недоімперії? Бойові дії не ведуться…. Без коментарів», - написав Андрющенко та опублікував фотографію з обстрілом гори зі шлаком на меткомбінаті.

Як повідомлялося, на території меткомбінату «Азовсталь» у Маріуполі перебувають близько 1000 цивільних та українські військові, серед яких близько 500 поранених. Українська влада вимагає від росіян забезпечити терміновий гуманітарний коридор із металургійного комбінату.

Раніше президент рф володимир путін назвав штурм промислової зони Азовсталі недоцільним, наказав главі міноборони сергію шойгу скасувати його і встановити блокаду.

Читайте також: У Маріуполі не припиняються повітряні атаки на «Азовсталь», тривають вуличні бої

Агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу.

Маріуполь продовжують боронити бійці полку «Азов», українська морська піхота та мотострілки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-