Високі зарплати, грабунок та мародерство: рф обіцяє «привілеї» за вступ до війська - розвідка

Високі зарплати, грабунок та мародерство: рф обіцяє «привілеї» за вступ до війська - розвідка

Укрінформ
росія після катастрофічних втрат в Україні намагається поповнити нестачу живої сили, обіцяючи контрактникам захмарні зарплати і можливість мародерства.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Фейсбуці.

“Після катастрофічних втрат в Україні, для відновлення боєздатності військових частин, російське командування всілякими методами намагається залучити росіян до проходження військової служби за контрактом”, - ідеться в повідомленні.

Якщо на тимчасово захоплених територіях України проводиться примусова мобілізація чоловіків та відправка їх на неминучу смерть, то в центральних регіонах рф до служби за контрактом запрошують обіцянками високої зарплати, соціальних пільг та можливості безкарного грабунку і мародерства.

За даними розвідки, лише в Центральному військовому окрузі росії за січень – квітень цього року укладений 2861 контракт на проходження військової служби.

Більшість росіян, попри величезну вірогідність загибелі в Україні, спонукають до військової служби їхні батьки та інші родичі.

Також ГУР оприлюднила дані військовослужбовців Центрального військового округу рф, які в січні – квітні уклали контракт про військову службу.

У Головному управлінні розвідки Міноборони наголосили, що за злочини проти територіальної цілісності та населення України всі воєнні злочинці будуть притягнуті до відповідальності.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 26 квітня знищили близько 22 100 російських військових. За останню добу ворог втратив 200 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-