На Великдень від російських обстрілів на Харківщині загинули двоє людей, 14 поранені

На Великдень від російських обстрілів на Харківщині загинули двоє людей, 14 поранені

Укрінформ
У великодню ніч росіяни завдали удару по районах Харкова, а на сам Великдень обстрілювали Золочівський і Чугуївський райони області. Внаслідок ворожих обстрілів загинули двоє людей, поранені щонайменше чотирнадцять.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"У великодню ніч окупанти завдали удару по районах Олексіївки, Салтівки, Північної Салтівки Харкова. Було поранено трьох людей. Вдень російські загарбники обстрілювали Золочівський і Чугуївський райони. За попередніми даними 11 поранених, у тому числі 11-річна дитина: Чугуїв - 6, Малинівка - 5, Золочів - 1. 2 людини загинули - у Харкові та Чугуєві", - написав очільник ОВА.

Він подякував усім жителям Харківщини, які утрималися від відвідування храмів цього Великодня, а також духовенству за розуміння ситуації та виважене рішення не проводити нічних богослужінь.

Читайте також: По інфраструктурі Кременчука вдарили ще чотири російські ракети

Як раніше повідомлялося, внаслідок сьогоднішнього обстрілу Чугуєва поранено дитину та її маму. Дитина 2010 року народження отримала осколкові поранення обох стегон та обох гомілок.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-