Загарбники обстріляли Чугуїв, поранена 12-річна дитина

Загарбники обстріляли Чугуїв, поранена 12-річна дитина

Укрінформ
У Харківській області російські військовослужбовці внаслідок ворожих обстрілів поранили трьох людей з Чугуєва, в тому числі 12-річну дитину. 

Як передає Укрінформ, про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко.

"Знову поранена дитина та її мати. Знову горе в родинах. Дитина 2010 року народження, діагноз: осколочні поранення правого та лівого бедра та правої та лівої голені. Мати 1986 року народження, діагноз: осколочні поранення лівого бедра", - написав він.

Тимошко уточнив, що також внаслідок обстрілів постраждав ще один місцевий мешканець, 1953 року народження, діагноз: осколочні поранення спіни зліва, відкритий пневмоторакс.

Читайте також: Війна з росією: де ідуть найгарячіші бої та обстріл населених пунктів

"Жителі московії - горіти вам, язичники, в аду і вашим дітям і вашим правнукам! Мешканці Слобожанщини, знову звертаюсь до вас, руські кончені - у них нема Бога! Залишайтесь вдома і сьогодні також, не зважаючи на Наше свято. Бережіть себе і своїх рідних!", - наголосив він. 

Як повідомлялося, у Харківській області російські військовослужбовці під час чергового обстрілу Золочівської громади вбили жительку села Калинове.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-