На Великдень у Маріуполі ворог скидає бомби на голови дітей – «Азов»

На Великдень у Маріуполі ворог скидає бомби на голови дітей – «Азов»

Укрінформ
У цьогорічний Великдень вороги продовжують обстрілювати і намагаються штурмувати "Азовсталь" у Маріуполі, скидати бомби на голови дітей.

Про це у відеозверненні сказав заступник командира полку "Азов" капітан Святослав Паламар (друг Калина), передає Укрінформ.

"Пам'ятайте: в цей час, коли ви кидаєте пасхальні картинки й насолоджуєтеся перемир'ям, в Маріуполі ворог скидає бомби на голови ні в чому невинних дітей", - зазначив Паламар.

Читайте також: російські загарбники вбили в Україні 213 дітей

Він розповів, що росіяни продовжують скидати на захисників Маріуполя і його мирних мешканців авіаційні бомби, стріляють з гармат, танків і корабельної артилерії, а ворожа піхота намагається штурмувати. Боєць подякував усім, хто не на словах, а на ділі намагається допомогти жителям Маріуполя евакуюватися з небезпечної території, а військовим, які залишилися сам-на-сам з переважаючими силами противника, - вийти з оточення. І закликав увесь цивілізований світ долучитися до цих зусиль.

Як повідомляв Укрінформ, радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк закликав рф, яка не припиняє спроб атакувати "Азовсталь", "подумати про залишки своєї репутації" і здійснити три "маріупольські кроки": оголосити реальне великоднє перемирʼя над Маріуполем; негайно дати гумкоридор для цивільних; погодитись на "спецраунд переговорів", щоб Україна забрала/обміняла військових.

На території заводу "Азовсталь" у Маріуполі перебувають близько 1000 цивільних та українські військові, серед яких близько 500 поранених. Українська влада вимагає від росіян забезпечити терміновий гуманітарний коридор із металургійного комбінату.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-