Низький бойовий дух росіян вплине на їхню ефективність — британська розвідка

Низький бойовий дух росіян вплине на їхню ефективність — британська розвідка

Укрінформ
На думку британської розвідки деморалізація та обмежений час на відновлення, переозброєння та реорганізацію заважають російській бойовій ефективності.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у Твітері, передає Укрінформ.

«Низький моральний дух росіян і обмежений час на відновлення, переозброєння та реорганізацію сил з попередніх наступів, ймовірно, заважають російській бойовій ефективності», - йдеться у повідомленні.

Британська розвідка також зауважила, що цього тижня Україна відбила численні атаки росії вздовж лінії зіткнення у східних областях.

Незважаючи на те, що росія здобула певні територіальні здобутки, український опір був сильним на всіх напрямках і завдав значних витрат російським силам.

Читайте також: Контратаки ЗСУ заважають просуватися військам рф – британська розвідка

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Українські захисники станом на 24 квітня знищили близько 21 800 російських військових. Також ворог втратив танків ‒ 873, бойових броньованих машин ‒ 2238, артилерійських систем – 408, РСЗВ - 147, засобів ППО - 69, літаків – 179, гелікоптерів – 154, автомобільної техніки - 1557, кораблів / катерів - 8, цистерн з ПММ - 76, БПЛА оперативно-тактичного рівня - 191, спеціальної техніки - 28, пускових установок ОТРК/ТРК - 4.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-