ЗСУ знищили пункт управління 49-ї російської армії та ліквідували двох генералів

ЗСУ знищили пункт управління 49-ї російської армії та ліквідували двох генералів

Укрінформ
Збройні сили України напередодні знищили передовий пункт управління 49 загальновійськової армії російських військ, ліквідовано двох ворожих генералів.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Фейсбуці.

"22 квітня 2022 року ЗС України завдали нищівного удару по передовому пункту управління 49 загальновійськової армії російських окупаційних військ, який всупереч бойовим настановам та здоровому глузду було розміщено на незначному віддаленні від лінії бойового зіткнення у Херсонській області", - ідеться у повідомленні.

В результаті ураження ППУ 49А був знищений, два генерали загарбників ліквідовані, ще один - важкопоранений, у критичному стані евакуйований. Персональні дані уточнюються.

Читайте також: Російські військові бояться ЗСУ навіть в окупованих містах - СБУ

"Воєнна розвідка продовжує пошук важливих цілей для завдання максимальної шкоди окупантам на нашій українській землі", - наголосили у розвідці.

Як повідомляв Укрінформ, ГУР МО України здобуло список воєнних злочинців 117 окремого полку морської піхоти каспійської флотилії (в/ч 87852) м. каспійськ у складі 58 армії, що скоюють вбивства, знущання з мирних жителів України у Запорізькому та Маріупольському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-