У міноборони рф підтвердили намір на скоєння воєнних злочинів в Україні - Подоляк

У міноборони рф підтвердили намір на скоєння воєнних злочинів в Україні - Подоляк

Укрінформ
У міноборони російської федерації підтвердили намір російської влади на скоєння воєнних злочинів в Україні.

Як передає Укрінформ, про це радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк написав у Телеграмі, коментуючи, заяву російського генерала Рустама Міннекаєва про ціль війни в Україні.

«Уважно слідкуємо за черговими проблисками російської воєнної пропаганди, яка теж йде за відомим кораблем. Несподівано як-то заступник командувача військами ЦВО рф Міннекаєв публічно заявив про те, що його країна завжди всім брехала і що вона насправді хотіла тупо вкрасти частину території України. З виходом до Придністров'я, де, на думку цього тонкого знавця та поціновувача російської культури, теж «пригнічують російськомовне населення». Захопити територію, знищивши при цьому якнайбільше українців. І зруйнувавши якнайбільше наших міст», - заявив Подоляк.

Радник керівника ОП наголосив, що, безумовно, всі подібні експансіоністські плани та сценарії Україна чудово знає, і ЗСУ чітко висловляться з цього приводу.

"Друге. Цей суб'єкт Міннекаєв публічно офіційно підтвердив намір групи російських товаришів на скоєння воєнниих злочинів із масовими вбивствами мирних громадян", - заявив Подоляк.

Також він заявив, що всю цю «армію рф» разом із росгвардією як офіційних карателів на дух не переносять на всій території України, яка тимчасово перебуває під окупацією, і тому там у карателів явно вже горить земля під ногами.

"І четверте. «Визволителі Придністров'я», вчіться правильно вимовляти слово «Україна». Воно з багатьох, у кого поки що російський паспорт, сильно і боляче зіб'є всю криваву пиху», - додав Подоляк.

Читайте також: Подоляк прокоментував воєнні плани рф: Очевидно, що наступною метою буде Молдова

Як повідомляв Укрінформ, міноборони росії оголосило нинішні цілі війни, розв'язаної в Україні: повний контроль над Донбасом та Південною Україною, включаючи сухопутний коридор до Криму та Придністров'я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-