На сході та півдні країни зараз вирішується майбутнє держави - Президент

На сході та півдні країни зараз вирішується майбутнє держави - Президент

Укрінформ
Збройні сили стримують атаки ворога на сході та півдні України, де зараз вирішується доля війни та майбутнє нашої держави.

Про це у вечірньому відеозверненні сказав Президент Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

"Збройні сили України продовжують стримувати атаки російських загарбників на сході та півдні нашої держави. Ізюмський напрямок, Донбас, Приазов'я, Маріуполь, Херсонська область – це ті місця, де зараз вирішується доля цієї війни та майбутнього нашої держави", - зазначив Президент.

Він наголосив, що ворог у цій війні намагається реалізувати примітивну мету – вбити якнайбільше і знищити все, що він бачить. Це відбувається і у Слов'янську, і в Краматорську, загалом у Донецькій області, у Попасній та загалом у Луганській області, на Харківщині, зазначив Зеленський.

Читайте також: Ердоган зателефонує Зеленському і путіну – пропонуватиме зустріч у Стамбулі

Президент подякував кожному захиснику та захисниці України, які привчають російську армію до думки про те, що російські шанси у цій війні можуть бути меншими, ніж українські.

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України, ворог здійснює масовані обстріли й бомбардування мирних українських міст та селищ. Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово зайнятих територіях.

Українські військові зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат. Станом на 2 квітня ліквідовано вже близько 21 200 російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-