Глава держави нагородив 48 захисників України

Глава держави нагородив 48 захисників України

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський підписав указ про відзначення державними нагородами 48 захисників України.

Як передає Укрінформ, про це Зеленський сказав під час відеозвернення.

"Традиційно ввечері підписав указ про нагородження наших героїв. Державними нагородами відзначені 48 захисників України. За мужність у бойових діях, за зразкове виконання військового обов'язку", - зазначив Президент.

Він також закликав українців бути єдиними в протидії російському вторгненню.

"Ще раз наголошую: за будь-якої можливості кожен і кожна мають протистояти окупації. Ігноруйте окупантів. Не співпрацюйте з ними. Не допомагайте їм. Знешкоджуйте колаборантів. Збройні сили України блискуче виконують свої завдання", - сказав Зеленський.

Читайте також: Глава держави відзначив нагородами 202 захисників України

Він наголосив, що розвідка, Національна гвардія, тероборона, поліція, прикордонники на сто відсотків працюють на перемогу, але на перемогу також має працювати й кожен громадянин – у тому, чим займається, і там, де перебуває.

"Якщо ви за кордоном – підтримуйте Україну. Якщо ви займаєтеся звичайною економічною діяльністю – робіть усе, щоб Україні було якнайбільше користі. Якщо ви опинилися на тимчасово окупованій території – старайтесь, розумію, що складно, але старайтесь зробити окупантам якнайбільше проблем", - додав Президент.

Читайте також: Зеленський присвоїв звання Героя України п’ятьом військовим посмертно

Глава держави наголосив, що Збройні сили України – це наш фундамент, але на ньому має завжди стояти фортеця з національної єдності усіх українців, які борються за життя і проти смерті, проти російської навали.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-