Україна за 58 днів довела, що ультиматуми рф для нас неприйнятні - Подоляк

Україна за 58 днів довела, що ультиматуми рф для нас неприйнятні - Подоляк

Укрінформ
Будь-які ультиматуми, котрі під час переговорів висуває російська федерація, неприйнятні для України.

Про це член української делегації на переговорах з рф, радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив в ефірі національного телемарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вони постійно вустами різних високопосадовців ставлять якісь ультиматуми. Усе це вони використовують для внутрішньої пропаганди. Вони хочуть самі собі доводити, що вони круті пацани. Ну, хай собі ставлять ці ультиматуми. Хай собі по них працюють. Україна за 58 днів довела, що ультиматуми неприйнятні для нас, і доведе ще стільки, скільки нам буде потрібно», - зазначив Подоляк.

Читайте також: Подоляк підтвердив готовність провести спеціальний раунд переговорів із рф у Маріуполі

Коментуючи заяву очільника російської делегації Володимира Мединського про проведення у п’ятницю перемовин з керівником української делегації Давидом Арахамією, Подоляк зауважив, що на відміну від рф Україна дотримується домовленості не розповідати про перебіг переговорного процесу до досягнення конкретних результатів. Він додав, що дебати стосовно безпекових гарантій для України між підгрупами і переговорною групою тривають постійно в онлайн-форматі.

Як повідомлялося у ЗМІ, очільник російської делегації Володимир Мединський заявив, що провів кількагодинні переговори з керівником української делегації Давидом Арахамією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-