Війська рф наступали на Ізюмському і Запорізькому напрямках, але безуспішно

Війська рф наступали на Ізюмському і Запорізькому напрямках, але безуспішно

Укрінформ
Військові рф намагались наступати на Ізюмському напрямку та здійснювали штурмові дії в напрямку населеного пункту Зелене Поле на Запоріжжі, але безуспішно.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройний сил України повідомляє у Фейсбуці.

«На Ізюмському напрямку ворог проводить повітряну розвідку позицій наших військ з метою визначення можливих напрямків наступу. Для покращення тактичного положення підрозділів противник намагався здійснювати наступальні дії у напрямках населених пунктів Заводи та Дібровне, успіху не має», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Загарбники активізували штурмові дії у напрямку Слов’янська

На Запорізькому напрямку загарбники здійснювали штурмові дії в напрямку населеного пункту Зелене Поле, успіху не мають. Ворог посилив угруповання за рахунок переміщення підрозділів 19-ї мотострілецької дивізії 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу. Разом з тим батальйонна тактична група 127-ї мотострілецької дивізії 5-ї загальновійськової армії втратила боєздатність та виведена в район відновлення.

На Південнобузькому напрямку, в районі населеного пункту Олександрівка, ворог здійснює оборону зайнятих позицій. Проводить повітряну розвідку. Не виключається ведення штурмових дій з метою виходу на адміністративні межі Херсонської області.

Читайте також: Зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів з території білорусі - Генштаб

За наявною інформацією, особовий склад окремої групи російських військ у Придністров’ї несе службу у повсякденному режимі. Водночас залишається імовірність використання території невизнаної республіки для агресії проти України, зазначили в Генштабі.

Як повідомлялось, українські захисники з 24 лютого по 22 квітня ліквідували близько 21 200 російських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-