Зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів з території білорусі - Генштаб

Зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів з території білорусі - Генштаб

Укрінформ
Зберігається загроза завдання ракетно-авіаційних ударів по об’єктах цивільної та військової інфраструктури України з території республіки білорусь.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройний сил України повідомляє у Фейсбуці.

Зазначається, що на Волинському і Поліському напрямках спостерігається нарощування систем радіоелектронної розвідки та радіоелектронної боротьби у прикордонних з Україною районах Гомельської області. В районах населених пунктах Клімовка та Димамерки розгорнуто пости постановки радіоперешкод підрозділами зі складу 48-го окремого батальйону радіоелектронної боротьби західного оперативного командування збройних сил республіки білорусь.

Крім того, противник провів тренування чергових сил і засобів протиповітряної оборони.

На Сіверському напрямку підрозділи прикордонної служби ФСБ російської федерації продовжують здійснювати посилену охорону українсько-російського кордону в Брянській та Курській областях. Триває перегрупування військ ворога.

Читайте також: Загарбники активізували штурмові дії у напрямку Слов’янська

На Слобожанському напрямку загарбники силами підрозділів зі складу 6-ї загальновійськової армії, балтійського та північного флотів продовжують часткове блокування міста Харкова, намагаються здійснювати вогневе ураження підрозділів українських військ та об’єктів критичної інфраструктури.

Як повідомлялось, українські військові з 24 лютого по 22 квітня ліквідували близько 21 200 російських загарбників.

Фото ілюстративане

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-