Ворог здійснює розвідку узбережжя і блокує судноплавство у Чорному морі

Ворог здійснює розвідку узбережжя і блокує судноплавство у Чорному морі

Укрінформ
Ворожі кораблі продовжують пошукові заходи в зоні затоплення крейсера «Москва» і повітряну розвідку узбережжя України, вишукуючи цілі для ракетних ударів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі представник оперативного командування «Південь» Владислав Назаров.

«В Одеській області ситуація стабільна й контрольована. У Чорноморській операційній зоні корабельне угруповання русні продовжує блокувати судноплавство, одночасно виконуючи пошуково-рятувальні роботи у зоні затоплення крейсера-невдахи. Загроза ракетних ударів як з моря, так і з окупованих територій зберігається», - зазначив Назаров.

Читайте також: Війна в Україні серйозно вдарить по економіці Європи – МВФ

За його словами, загарбники намагаються розвідати розташування українських військ і продовжують запускати безпілотники. Але підрозділи ППО працюють влучно – знищено на підльоті до Миколаєва чергового ворожого «Елерона» (безпілотника комплексу ближньої дії повітряної розвідки та спостереження - ред.).

Назаров також додав, що 22 квітня на узбережжя Одеси винесло хвилями дві морські міни, фахівці ВМС України оперативно ліквідували загрозу.

Читайте також: «Ці організації не спрацювали»: Резніков вважає, що Радбез ООН та ОБСЄ потрібно замінити

Як повідомлялося, за даними оперативного командування «Південь», на південному оборонному рубежі впродовж доби, 21 квітня, знищено 51 загарбника та 14 одиниць техніки, в тому числі знищено ще один танк Т-72 і реактивна системи залпового вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-