фсб «віджимає» у російських військових награбоване в Україні

фсб «віджимає» у російських військових награбоване в Україні

Аудіо
Укрінформ
російські військові-мародери скаржаться, що федеральна служба безпеки рф вилучає в них награбоване в Україні.

Як передає Укрінформ, про це Служби безпеки України повідомляє у Телеграмі.

«Вони вилучають у них дорогі награбовані в Україні товари, а натомість обіцяють не притягувати до кримінальної відповідальності», - ідеться у повідомленні.

У перехопленій СБУ телефонній розмові російський вийськовий жаліється своїй дружині: «Я уже ничего не вывезу. 63 айфона было. 13-х, на 512 гигабайт, Pro Max. Сколько б бабок было!». «И куда вы дели это всё?», – зі здивуванням перепитує вона. «фебсы забрали! фсбшники», – розчаровано відповідає вояка.

«Напевно, після масового виходу західних брендів із ринку рф фсб отримала нове стратегічне завдання з «імпортозаміщення». Принаймні для свого керівництва… Що ж, потужна зміна функціоналу в ворожої спецслужби… Але нагадуємо мародерам з Лубянки, що все награбоване доведеться повернути чи компенсувати збитки», - зазначають у спецслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, телефонні розмови російських військових, які перехопила СБУ, свідчать про те, що родичі росіян чекають їх не з перемогою, а з награбованим. Мародерство в Україні росіяни називають «спецоперацією із зачистки будинків».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-