росіяни називають мародерство «спецоперацією із зачистки будинків» - СБУ

росіяни називають мародерство «спецоперацією із зачистки будинків» - СБУ

Аудіо
Укрінформ
Родичі загарбників чекають їх не з перемогою, а з награбованими в Україні речами. Росіяни, до речі, називають мародерство "спецоперацією із зачистки будинків".

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі.

Нові телефонні розмови російських військових, які перехопила СБУ, свідчать про те, що родичі росіян чекають їх не з перемогою, а з награбованими речами.

Так, на записі чути, що деякі загарбники приймають замовлення від близьких ніби перед походом до супермаркету.

Зокрема один із військових рф зателефонував своєму батьку з будинку, який грабував. Він порадував батька-рибалку, що потрапив до оселі "багатого рыболова". Останній, коли почув перелік фірм виробників рибальського спорядження, аж розхвилювався:"…ни х*ера се! Ты знаешь, сколько те воблеры, которые я покупал по 800 рублей? Сейчас по 2 тысячи лежат", - заявив він.

Читайте також: «Где можно украсть золото, деньги?»: СБУ виклало чергову розмову мародерів із військ росії

Дізнавшись, що там такого добра чимало, росіянин почав наставляти сина: "Да, бери все, что будет там, но смотри только аккуратно….чтоб мародерство вам там не приписали, бл*дь. …Это, вроде как трофей, но чтоб вас там не фотографировал никто".

Як повідомляв Укрінформ, СБУ оприлюднила чергову телефонну розмову, яка підтверджує, що російські військові в Україні грабують і нищать все на своєму шляху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-