«Азов» показав у Маріуполі танк із позначкою «V», на якому рашисти чинили звірства у Бучі

«Азов» показав у Маріуполі танк із позначкою «V», на якому рашисти чинили звірства у Бучі

Відео
Укрінформ
У Маріуполі виявлені танки російських загарбників з позначкою «V», які чинили звірства в Бучі.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомили бійці полку «Азов». Вони опублікували відео палаючого танка з цією позначкою.

«Захисники Маріуполя виявили в місті ворожу військову техніку, зокрема російські танки з позначкою "V". Це означає, що в місто було перекинуто підрозділи окупантів, які чинили звірства в Бучі: вбивали, ґвалтували, закатовували цивільне населення. Прямо зараз путінська орда продовжує нищівне свавілля в зруйнованому вщент місті, де і досі залишається близько ста тисяч населення», - йдеться у дописі.

Читайте також: путін хоче «утилізувати» у Маріуполі злочинців, які чинили звірства на Київщині - «Азов»

Як повідомлялося, агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу. За даними Головного управління розвідки МОУ, у Маріуполі зафіксовано перебування 13 російських мобільних крематоріїв для зачистки вулиць від тіл загиблих цивільних мешканців. Усіх потенційних свідків звірств загарбники намагаються ідентифікувати через фільтраційні табори та знищити. Із заблокованого російськими загарбниками Маріуполя загалом евакуювали на підконтрольну українській владі територію близько 150 тисяч мешканців. Спроби евакуювати цивільних продовжуються.

Читайте також: У Маріуполі бійці полку «Азов» за дві доби знищили три танки, дві БМП та бронетранспортер

Маріуполь продовжують боронити бійці полку «Азов», українська морська піхота, мотострілки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-