Інтенсивність вогню військ рф на сході України значно зросла – Зеленський

Інтенсивність вогню військ рф на сході України значно зросла – Зеленський

Укрінформ
російські війська посилили обстріли на Харківському напрямку, Дніпропетровщині та сході України.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Інтенсивність вогню російських військ на Харківському напрямку, на Донбасі, у Дніпропетровській області значно зросла. Вони, так само як і раніше, вважають для себе нормальними мішенями звичайну житлову інфраструктуру», - сказав Глава держави.

Читайте також: Якби ми отримали доступ до всієї потрібної зброї, ми б уже завершили війну - Зеленський

Зеленський переконаний, що російська армія в цій війні назавжди впише себе у світову історію як чи не найбільш варварську та нелюдську армію світу.

За його словами, цілеспрямовано вбивати мирних людей, руйнувати житлові квартали, цивільну інфраструктуру, застосовувати для цього всі види озброєння, зокрема й заборонені міжнародними конвенціями, – це вже «фірмовий почерк» російської армії.

«І це така підлість, яка на покоління позначить російську державу як джерело абсолютного зла. А коли ще запрацює спеціальний трибунал для засудження всіх винних у воєнних злочинах, російський паспорт означатиме в будь-якій країні лише одне: однозначний осуд від усіх порядних людей, однозначне небажання співпрацювати», - зазначив Президент.

Читайте також: рф стягла фактично всю боєздатну частину армії в Україну і до її кордонів – Президент

Нагадаємо: 24 лютого розпочалося масштабне вторгнення російських військ в Україну. Вони обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-