У Туреччині вважають, що світ вступає в нову «холодну війну»

У Туреччині вважають, що світ вступає в нову «холодну війну»

Укрінформ
Світ вступає в нову «холодну війну» і тому настав час підготуватися до її наслідків, зокрема у питаннях забезпечення продовольством, енергетики та кібербезпека.

Про це речник Президента Туреччини Ібрагім Калин сказав за результатами зустрічі з американськими конгресменами в Стамбулі, повідомляє власкор Укрінформу.

«Ми вступаємо в нову холодну війну. Ми повинні підготуватися до її наслідків у таких питаннях, як продовольство, енергетика, кібербезпека», - сказав Калин.

Читайте також: Туреччина розпочала військову операцію в Іраку

За його словами, війна росії та України стане причиною серйозних змін світового масштабу.

«Російсько-українська війна показала важливість зміцнення НАТО та відносин всередині Альянсу», - сказав Калин.

Читайте також: У Туреччині назвали умову, за якої долучаться до санкцій проти росії

24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України, ворог здійснює масовані обстріли й бомбардування мирних українських міст та селищ. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України. ЗСУ і Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

За даним ГШ ЗСУ нині у Ростовській області рф загарбники продовжують формувати додаткові підрозділи й планують це завершити до 24 квітня, у Бєлгородській – розгортають вертолітні майданчики. Генштаб ЗСУ фіксує ознаки початку наступальної операції на сході України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-