Маляр - про погрози рф відповісти за крейсер «Москва»: У нас і так активна фаза війни

Маляр - про погрози рф відповісти за крейсер «Москва»: У нас і так активна фаза війни

Укрінформ
росія мстива, тож у відповідь на знищення крейсера «Москва» може вдатись до дій у відповідь, але в Україні й так триває гаряча фаза війни.

Таку думку у телеефірі висловила заступниця міністра оборони Ганна Маляр, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Російська армія дійсно мстива, вони дійсно частину операції проводять емоційно, і з великою імовірністю ці рішення може приймати навіть не військова особа, а цивільна, я маю на увазі путіна. Тому що іноді немає військової доцільності у тому, що робиться. Ображеність на ті чи інші програні бої, на те, що з Київської області їх витурили, на те, що вони не можуть просуватись далі вглиб території - ця емоційна ображеність, дійсно, може мати якусь реалізацію практичну. І ми не один раз це вже бачили. З іншого боку, чого нам цього боятися, якщо в нас і так іде активна фаза війни, вони й так гатять по всьому сходу ракетами», - заявила Маляр.

У цьому зв'язку вона нагадала, що сьогодні від ракетних обстрілів постраждали Харків, Херсонщина, Донецька і Луганська області.

Читайте також: росія буде мститися за крейсер «Москва»: українські військові попереджають про можливі загрози

Як повідомляв Укрінформ, крейсер російського Чорноморського флоту «Москва» внаслідок удару українською протикорабельною ракетною системою «Нептун» дістав істотні пошкодження. Згодом міноборони рф повідомило про затоплення корабля.

Начальник об'єднаного координаційного пресцентру Сил охорони та оборони півдня України Наталя Гуменюк на брифінгу заявила, що ураження ракетного крейсера «Москва» дуже сильно вдарило по амбіціях ворога, і він буде мститися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-