росіяни вдарили по Маріуполю дальніми бомбардувальниками Ту-22М3

росіяни вдарили по Маріуполю дальніми бомбардувальниками Ту-22М3

Укрінформ
Уперше з початку військової агресії російські війська здійснили бомбові удари дальніми бомбардувальниками Ту-22М3. Ними повітряний удар завдано по місту Маріуполь.

Про це сказав на брифінгу речник Міноборони Олександр Мотузяник, повідомляє Укрінформ.

«Вперше з початку військової агресії російські війська здійснили бомбові удари дальніми бомбардувальниками Ту-22М3. Цей повітряний удар відбувся по місту Маріуполь», - сказав речник.

За його словами, російські окупанти продовжують зосереджувати зусилля на підготовці до наступу на сході України, встановленні контролю над Донецькою та Луганською областями та забезпеченні так званого сухопутного коридору з територією тимчасово окупованого Криму.

Читайте також: Захопити Маріуполь повністю росіянам не вдається, йдуть важкі бої - Міноборони

Окупанти продовжують вести бойові дії на окремих напрямках.

"Найбільша активність спостерігалася у Слобожанському та Донецькому операційних районах, а в Південнобузькому противник намагається покращити своє тактичне положення", - розповів Мотузяник.

Продовжується застосування ракетної зброї для знищення інфраструктури українських міст.

24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України, ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України. ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-