Захисники Маріуполя щогодини знищують до двох окупантів, а кожні три години – техніку

Захисники Маріуполя щогодини знищують до двох окупантів, а кожні три години – техніку

Укрінформ
За 50 днів протистояння військам рф захисники Маріуполя знищили близько 2000 загарбників і велику кількість ворожої техніки: в середньому по одній одиниці техніки на кожні три години та до двох ворогів на годину.

Про це сказав заступник командира полку "Азов" капітан Святослав Паламар у відеозверненні, розміщеному на Телеграм-каналі полку, передає Укрінформ.

"Знищено 46 танків, підбито 27, підбито та знищено 69 БМП та БМД, 30 БТРів, "Тайфуни", "Рисі", "Тигри", вантажні автомобілі, легкові, БПЛА, катер, літак. Поранено та вбито понад 2 тисяч одиниць ворожої піхоти. Це означає, що кожні три години підбивається ворожа техніка, а кожної години знищується до двох окупантів", - зазначив Паламар.

Читайте також: Захисники Маріуполя записали спільне звернення: Перегрупувалися і виконуємо завдання

Він наголосив, що українські бійці воюють в умовах оточення, під постійними обстрілами з артилерії, танків, літаків та інших засобів ураження. Воїнів стає все менше, та вони продовжують битися.

"Я хочу, щоб кожен українець зрозумів, що криється за фантастичною мужністю наших військових. Це віра в побратимів та своїх командирів, це віра в краще майбутнє нашої країни, віра в український Маріуполь", - зауважив заступник комполку.

Читайте також: російські загарбники перетворюють Маріуполь на гетто для українців

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу.

Маріупольський міський голова заявляв, що з початку російського вторгнення в місті загинуло понад 10 тисяч мирних жителів, та їхня кількість може збільшитися до 20 тисяч, оскільки російські загарбники постійно атакують місто.

Читайте також: Доля вивезених із Маріуполя в росію людей невідома - Зеленський

Бійці полку "Азов" і морські піхотинці боронять місто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-