росія заявляє про обстріл пропускного пункту на кордоні з Україною та білоруссю

росія заявляє про обстріл пропускного пункту на кордоні з Україною та білоруссю

Укрінформ
Російські прикордонники заявляють про обстріл 13 квітня з міномета пункту пропуску Нові Юрковичі у Брянській області на кордоні з Україною та білоруссю.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє російске агентство ТАСС із посиланням на регіональне прикордонне управління фсб.

Зазначається, що на території пункту пропуску перебувало більше 30 українських біженців, що слідували до рф, які під час обстрілу були евакуйовані (за іншими даними – близько 30 осіб, включаючи митників). Отримали пошкодження два автомобілі, що належать біженцям. У результаті постраждалих немає.

Читайте також: Україна не причетна до вибухів в Бєлгороді, всі питання до «воєнторгу» - Данілов

На місці подій оперативно опинився російський пропагандист Олександр Коц, який показав нібіто наслідки обстрілу. Виходячи з цього, можна припустити, що це – спланована провокація російської сторони.

Нові Юрковичі - прикордонний пропускний пункт у Брянській області рф на кордоні росії, білорусі та України. Напроти нього з білоруського боку – розташований пропускний пункт Веселівка, з українського – Сеньківка.

Читайте також: росія почала реалізовувати план проведення терактів на своїй території - ЦПД

Ця подія сталася на тлі повномасштабної російської агресії росії проти України, яка розпочалася 24 лютого. Вона проходила і проходить, зокрема, з території білорусі.

Раніше росія кілька разів заявляла про обстріл у Білгородській та Курській областях, нібито з території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-