Україна не причетна до вибухів в Бєлгороді, всі питання до «воєнторгу» - Данілов

Україна не причетна до вибухів в Бєлгороді, всі питання до «воєнторгу» - Данілов

Укрінформ
Україна не має жодного стосунку до провокацій та вибухів в російському Бєлгороді.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив Секретар РНБО Олексій Данілов, відповідаючи на питання щодо запровадження рф жовтого рівня терористичної загрози в прикордонних з Україною регіонах.

«Те, що стосується їх (росіян – ред.) переляку, який у них є, я хочу нагадати, що там був керманич, який казав про «воєнторги». Ми до цього «воєнторгу» не маємо ніякого відношення. Якщо хтось там купить гелікоптер і завалить чергову нафтобазу або склад з боєприпасами, то що? То до «воєнторгу» питання», - заявив Секретар РНБО.

Читайте також: У Білгородській області заявили про пошкодження залізничних колій неподалік України

Відповідаючи на питання щодо можливих терактів, влаштованих росією на непідконтрольних територіях України, Данілов наголосив, що така політика країни-агресора є звичною практикою.

«Я хочу сказати, що вони доволі підступні, і що вони вигадають на цей раз... Я хочу нагадати, що коли путіну свого часу треба було обратися, так вони підривали власні будинки на Каширкє. Там вони своїх людей нищили, не цуралися нічого. Що вони можуть на це раз вигадати, нам складно сказати. Для них життя людини нічого не варте - оце найстрашніше, що є в цих головах», - наголосив Данілов.

Читайте також: рф готується здійснити у Бєлгороді нові провокації - ЦПД

Як повідомляв Укрінформ, 1 квітня у російському місті Бєлгород, розташованому неподалік кордону з Україною, сталася велика пожежа на нафтобазі.

Увечері 29 березня у передмісті Бєлгорода спалахнув склад боєприпасів. Внаслідок цього постраждали четверо російських військовослужбовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-