Президент підписав укази щодо нагородження 270 військових

Президент підписав укази щодо нагородження 270 військових

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський підписав укази про нагородження 270 військових і присвоїв звання "Герой України" двом українським захисникам (посмертно).

Про це він повідомив у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Перед записом відеозвернення я підписав укази про нагородження наших захисників. Державними нагородами відзначено 270 військовослужбовців Збройних сил України, сім з них посмертно, а також 11 працівників Управління державної охорони", - сказав Президент.

Іншим указом глави держави звання Герой України присвоєно двом військовослужбовцям ЗСУ посмертно.

"Вічна пам'ять усім, хто віддав життя за Україну, вічна слава кожному і кожній, хто захищає народ і нашу державу. Слава Україні!" - додав Президент.

Нагадаємо: 24 лютого президент рф путін розпочав масштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України, її Збройні сили та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-