загарбники намагаються мобілізовувати жителів тимчасово окупованого півдня України - Зеленський

загарбники намагаються мобілізовувати жителів тимчасово окупованого півдня України - Зеленський

Укрінформ
російські війська продовжують посилену активність на східному й південному напрямках та намагаються мобілізовувати мешканців півдня України.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Бойові зведення за сьогодні суттєво не відрізняються від попередніх, російські війська посилюють активність на східному та південному напрямках, намагаються відігратись за свої поразки. Продовжують ракетно-бомбові й артилерійські удари, заводять нові колони техніки. Шукають резерви. Намагаються забрати до своїх військ мешканців півдня нашої країни – тобто ще з цих тимчасово окупованих районів на додачу до мобілізації в ОРДЛО», - зазначив Зеленський.

На його думку, уся ця «гарячкова активність» загарбників свідчить передусім про їхню невпевненість, про те, що «навіть маючи значні запаси ще радянської військової техніки й значну кількість солдатів, яких командування не жаліє від слова «взагалі», російські військові сумніваються у своїй здатності зламати Україну.

Читайте також: Зеленський подякував Штатам за додаткову оборонну допомогу, надану Україні

«Що ж, робимо все, щоб їхні сумніви виправдались», - запевнив Зеленський.

В Україні триває 49-а доба повномасштабного вторгнення російської федерації, війська якої обстрілюють і знищують ключові об'єкти критичної та цивільної інфраструктури, жорстоко вбивають українців.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-