Російські війська готують фейк про нібито знайдений схрон із вибухівкою в Енергодарі

Російські війська готують фейк про нібито знайдений схрон із вибухівкою в Енергодарі

Укрінформ
Російські загарбники за допомогою пропагандистів готують фейк про знайдений схрон із вибухівкою в Енергодарі, щоб дискредитувати українських захисників. 

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Із задіянням російських пропагандистів, вони планують зробити сюжет про начебто виявлений схрон з великою кількістю вибухівки та боєприпасів. Російська пропаганда планує піднести це, як нібито вказаний схрон був обладнаний диверсійною групою ЗСУ», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, черговий вкид направлено на дискредитацію Збройних сил України у медіапросторі.

Читайте також: ЦПД попередив про нові фейки роспропаганди

«Застерігаємо, що російська федерація веде потужну інформаційну війну проти України, в інформаційному полі щодня з'являється безліч фейків. Щоб уберегти себе та близьких, слідкуйте та поширюйте інформацію тільки з офіційних джерел», додали в ОВА.

Як повідомлялось, на тимчасово окупованих територіях Харківської області російська федерація почала поширювати газету з фейками. Зокрема, у ній пишуть, що «українська армія, ЗСУ, добровольчі батальйони – це нацисти, які зараз обстрілюють Харків та рівняють його із землею».

Інша теза, яку просувають у своїй пропагандистській газеті окупанти – «для української армії харків’яни – це чужинці та москалі». В виданні ворога також просувається фейк-наратив, що «українській владі Захід поставив завдання зробити територію країни – землею без людей».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-