російський солдат шокований опором українців і більш за все боїться своїх

російський солдат шокований опором українців і більш за все боїться своїх

Аудіо
Укрінформ
російський солдат, який заїхав на територію України, не може оговтатись від шоку та боїться навіть своїх товаришів по службі.

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі.

Загарбник ділиться з другом враженнями від війни: «Столько уже слегло, такие потери еб*утые… Жители нам не рады. В селе когда стояли - женщина вышла и просто начала обстреливать колону».

Під час телефонної розмови, перехопленої СБУ, росіянин розповів: «Везде на заборах надписи: «Русские оккупанты, уходите! Мы вас не звали! Мы вас не ждали», «Россия - захватчики», «Путин - ху*ло». Едешь, у них поля такие чистые были, бл*. Теперь все засорено, сожжено, дорогам пи*да, ямы, сгоревшая техника стоит, тела лежат».

Читайте також: російські військові відмовляються виконувати накази та їхати в Україну – СБУ

Він також зізнався, що не відчуває жодної високої мети у своїх діях, більше того - боїться навіть своїх товаришів по службі: «Никто из нас этим гордиться не будет… Они - долбо*бы, я своих боюсь больше, чем бандеровцев».

«Мы ехали, лежит тело (мирний українець - ред.) возле остановки… Видно, что мертвый человек… а сверху надпись «нех*й шастать»… я эту надпись вообще не забуду», - розповів загарбник.

Як повідомляв Укрінформ, згідно з перехопленими СБУ телефонними розмовами, підрозділи збройних сил рф відмовляються виконувати накази та їхати на ротацію в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-