російські військові відмовляються виконувати накази та їхати в Україну – СБУ

російські військові відмовляються виконувати накази та їхати в Україну – СБУ

Аудіо
Укрінформ
Підрозділи збройних сил рф, які планували відправити на ротацію в Україну, відмовляються виконувати такі накази.

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі та наголошує, що пропагандистські казки російських загарбників про свої успіхи розбиваються об українську реальність.

У черговій розмові, перехопленій СБУ, російський військовий розповідає, як їхні сили потерпають від українських захисників: "Вчера колонна шла обратно, 10 км отсюда… "Тигра" так расху*рили, что типы с "Тигра" на 4 метра повыскакивали с этой машины, нах*й. Переломы открытые, пи*дец, там смотреь невозможно было...".

Як наголошують в СБУ, до того ж підрозділи рф, які планували відправити на ротацію в Україну, відмовляються виконувати відповідні накази.

"По рассказам пацанов, которые с нашим начальником в Брянской области, то они говорят, что там полный пи*дец. Там все отказываются ехать, не хотят ехать… На них заводят документы и увольняют", – розповідає загарбник.

Він скаржиться, що командування не дбає про солдат: "…наш начальник почувствовал себя героем и на передок отправляет, бл*дь, пацанов на УАЗиках. На личный состав ему пох*й".

"Тож орки самі зрозуміли: єдиний шанс зберегти життя – залишатися вдома", - зазначають у спецслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу ЗСУ, російські війська станом на 13 квітня втратили вже близько 19 800 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-