росіяни вбили чотирьох людей на виїзді із села на Київщині, серед загиблих - 13-річний хлопчик

росіяни вбили чотирьох людей на виїзді із села на Київщині, серед загиблих - 13-річний хлопчик

Укрінформ
Правоохоронці встановили, що у березні на виїзді з села Перемога Київської області російські загарбники убили чотирьох людей, які хотіли евакуюватися. 

Про це інформує пресслужба Офісу генпрокурора.

“Під час слідчих дій прокурори спільно з поліцією та експертами встановили, що у березні на виїзді з села Перемога Броварського району Київської області військовослужбовцями рф зі стрілецької зброї та артилерії розстріляно колону з мирними жителями, яка складалась з п’яти автомобілів. У результаті ворожої атаки загинуло 4 особи, у тому числі хлопчик 13 років”, - йдеться у повідомленні.

На теперішній час встановлено та допитано свідків та очевидців розстрілу колони, тіла усіх загиблих направлено для проведення судово-медичної експертизи.

Правоохоронці також встановили, що поблизу села Гавронщина Бучанського району Київської області окупанти розстріляли цивільний автомобіль. Внаслідок ворожої атаки загинули 5 осіб, серед яких дві дитини віком 1 та 14 років.

Читайте також: «Щоб не народжували українських дітей»: омбудсмен розповіла про сексуальні злочини рашистів у Бучі

Тіла загиблих місцеві жителі поховали поруч з автомобілем. Досудове розслідування у кримінальних провадженнях триває.

Як повідомляв Укрінформ, 2 квітня Київська область була визволена від російських загарбників. У звільнених містах та селах зафіксовано масові вбивства росіянами цивільних осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-