Наші міста і села будуть звільнені не лише силою зброї, а й силою духу - Зеленський

Наші міста і села будуть звільнені не лише силою зброї, а й силою духу - Зеленський

Укрінформ
Наші міста й села окуповані лише тимчасово. І вони обов'язково будуть звільнені. Причому не тільки силою зброї, а й силою духу.

На цьому у своєму відеозверненні наголосив Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

Він вкотре подякував всім, хто сьогодні боронить Україну, українську державність від ворога. В тому числі цивільним.

«Ми пишаємось і всіма нашими людьми, які попри окупацію виходять на вулиці. Протестують. Виганяють окупантів так, як можуть. Пишаємось усім нашим народом! Саме тому потрібно завжди підкреслювати: якщо наші міста й села окуповані, то це лише тимчасово. І вони обов'язково будуть звільнені. Будуть звільнені нашими героями. Причому не тільки силою зброї, а й силою духу», - підкреслив Зеленський.

Він нагадав, що українці та українки майже щоденно демонструють незламність свого духу в містах і селах, які російські війська тимчасово окупували і які наша армія поки що не звільнила. Попри складність, потрібно продовжувати боротьбу, протестувати, захищати нашу державність.

Читайте також: росію потрібно позбавити будь-якої можливості тероризувати сусідів - Зеленський

«І обов'язково – карати колаборантів. Хай роблять «ХНР» десь у себе, у Хакасії, а не в нашому рідному українському Херсоні», — додав Президент.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Під контролем росіян перебувають частина півдня та сходу України. Мешканці окупованих населених пунктів проводять мирні акції протесту проти російського агресора. Російські військові застосовують силу та зброю проти людей, є поранені та затримані. Також вони викрадають мешканців тимчасово окупованих областей.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-