На кордоні з Молдовою, білоруссю та на ділянці з Придністров’ям посилені заходи безпеки

На кордоні з Молдовою, білоруссю та на ділянці з Придністров’ям посилені заходи безпеки

Укрінформ
На кордонах з білоруссю та придністров’ям посилені заходи безпеки. Держприкордонслужба спільно з іншими складовими безпеки та оборони країни готова протистояти у разі спроби вторгнення російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це під час брифінгу повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко, коментуючи ситуацію на кордоні з Придністров’ям.

«Як і на кордоні з Молдовою, на ділянці з Придністров’ям, так і на кордоні з Білоруссю посилені заходи безпеки для того, щоб не допустити ескалації на цих напрямках. Навіть більше - зараз розглядається можливість вторгнення з республіки білорусь в Україну. Водночас ми стоїмо спільно із ЗСУ, іншими складовими сектору безпеки й оборони і готові до заходів у разі, якщо з цих напрямків – що з Білорусі, що з Придністров’я – спробують вторгнутись вороги», - заявив Демченко.

24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України, ворог здійснює масовані обстріли й бомбардування мирних українських міст та селищ. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України. ЗСУ і Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-