Закривавлену іграшку з вокзалу Краматорська передадуть в ООН

Закривавлену іграшку з вокзалу Краматорська передадуть в ООН

Відео
Укрінформ
Закривавлену дитячу іграшку з вокзалу в Краматорську, який зазнав ракетного обстрілу російських агресорів, відправлять до Організації Об’єднаних Націй.

Як передає Укрінформ, про це перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький повідомив у Фейсбуці.

"Фотографія цієї дитячої іграшки облетіла весь світ. Вона стала сумним символом жахливої катастрофи, яку влаштував рашистський мерзотний режим на вокзалі у Краматорську. Ракетою "за дєтєй"… Ми вирішили зберегти цю іграшку в цьому стані, вилучити її і направити до представництва ООН, яке займається фіксацію військових злочинів і злочинів проти людства, які натворила нацистська рашка", - ідеться у повідомленні.

"Іграшку вилучили командир підрозділу патрульної поліції Краматорська-Слов’янська Олександр Малиш та співробітник Краматорського РУП Богдан Голощапов.

"Пакет сьогодні відправлено нам в Київ для подальшої відправки в ООН. Нехай ця іграшка нагадує їм у їхній роботі про всі ті долі українських дітей, які були знищені ракетами і бомбами рашистів", - наголосив Білошицький.

Читайте також: Від початку війни в Україні загинули 177 дітей, отримали поранення - 336

Як повідомляв Укрінформ, 8 квітня по залізничному вокзалу Краматорська, з якого щодня проводиться евакуація населення, вдарили дві російські ракети.

Президент Володимир Зеленський заявив, що удару було завдано «Точкою-У».

За останніми даними, внаслідок цього ракетного удару загинули 57 мирних людей, 109 зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-