Зволікання з наданням Україні зброї означатиме бажання допомогти керівництву рф - Президент

Зволікання з наданням Україні зброї означатиме бажання допомогти керівництву рф - Президент

Укрінформ
Будь-які відмовки та зволікання з наданням необхідної зброї Україні означатиме бажання світових політиків допомогти російському керівництву.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Війна росії проти нашого народу може завершитись перемогою свободи значно швидше, ніж багато хто у світі думає. Якщо Україна отримає ту зброю, перелік якої ми надали. Будь-яке зволікання з наданням такої зброї Україні, будь-які відмовки можуть означати тільки одне: відповідні політики хочуть допомогти російському керівництву більше, чим нам. Хай там як, а ми в будь-якому разі продовжимо захищати нашу землю, і наших людей. Так, ще не всі у світі знайшли в собі сміливість, яку маємо ми, але у нас є могутні та принципові партнери, і друзі. Реальні друзі, які допомагають Україні так, щоб дійсно нас захистити. Щоб дійсно захистити свободу в Європі», - сказав Зеленський.

Президент висловив переконання, що перемога України у війні є тільки питанням часу, і запевнив, що робитиме все, щоб цей час скорочувався.

Читайте також: Не санкціями єдиними: Резніков нагадав, що ще потрібно Україні для перемоги

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-