У Краматорську після ракетного удару по вокзалу – десятки загиблих та 100 поранених

У Краматорську після ракетного удару по вокзалу – десятки загиблих та 100 поранених

Фото, відео
Укрінформ
У Краматорську після ракетного удару російського агресора по залізничному вокзалу – десятки загиблих та понад 100 поранених людей.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Касетним "Іскандером" по залізничному вокзалу Краматорська вдарили російські фашисти. Поліція та рятувальники, що працюють на місці, повідомляють про десятки загиблих та поранених людей», – написав очільник області.

Він зазначив, що під час ракетного удару на вокзалі перебували тисячі людей, адже відбувається евакуація жителів Донеччини до більш безпечних областей України.

Читайте також: На Луганщині зруйноване майже все залізничне сполучення, жителів закликають поспішати з евакуацією

«Рашисти добре знали, куди цілять і чого хочуть: вони хочуть посіяти паніку і страх, хочуть взяти у заручники якомога більше мирних людей. Російська федерація – країна нелюдів і злочинців. Зло має бути зупинене!» – наголосив Кириленко.

Як повідомила Укрзалізниця у Телеграмі, більш як 30 людей загинули та понад 100 поранені внаслідок ракетного обстрілу залізничного вокзалу Краматорська.

"В результаті ракетного обстрілу вокзалу Краматорська, за оперативними даними, більше 30 чоловік загинуло та більше 100 поранених. Це цілеспрямований удар по пасажирській інфраструктурі залізниці та жителях міста Краматорськ", - ідеться в повідомленні.

Як повідомлялося, по залізничному вокзалу Краматорська вдарили дві російські ракети. Із цього вокзалу щодня проводиться евакуація мирного населення. Поїзди вирушають у різні міста на заході та в центрі України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-