Загарбники зруйнували лікарню у Рубіжному і звинувачують у цьому ЗСУ

Загарбники зруйнували лікарню у Рубіжному і звинувачують у цьому ЗСУ

Фото
Укрінформ
На Луганщині рашисти раніше обстрілами зруйнували лікарню в місті Рубіжне, а тепер її захопили та звинувачують в руйнуванні ЗСУ, знімаючи це на відео.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай та опублікував фотографію зруйнованої орками лікарні.

«На фото - Рубіжанська лікарня. Нова. Сучасна. З високотехнологічним обладнанням. Була… Нині лікарня залишилася на окупованій частині міста, орки знімають там відео та звинувачують українських військових у руйнуваннях. Зрадник - головний лікар підігрує кадирівцям, хоча абсолютно точно знає, хто і коли зруйнував лікарню», - написав очільник області.

Він нагадав, що на Луганщині немає жодної вцілілої лікарні, з початку повномасштабної війни росії та України в області був обстріляний кожний медичний заклад.

«Рашисти умисно позбавляють Луганщину закладів охорони здоров‘я, аби поранені не мали шансів вижити. Лікарні ми відбудуємо, а зрадники відчують на собі дію Закону про колаборантів», - наголосив Гайдай.

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії різною зброєю - системами залпового вогню «Торнадо - С», «Град», авіабомбами та ін. У регіоні зруйновано багато житлових будинків.

24 лютого президент рф путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-