У Кропивницькому затримали чоловіка, причетного до фінансування війни рф проти України

У Кропивницькому затримали чоловіка, причетного до фінансування війни рф проти України

Фото
Укрінформ
У Кропивницькому затримали чоловіка, якого перевіряють на причетність до фінансування збройної агресії росії.

Про це повідомляє поліція Кіровоградщини, передає Укрінформ.

«На виїзді з міста Кропивницького правоохоронці зупинили автомобіль під керуванням 34-річного чоловіка, що є родичем особи на прізвисько «Футболіст», яка перебуває у розшуку та переховується на території російської федерації. На даний час проводиться перевірка на причетність до фінансування вказаним громадянином збройної агресії російської федерації», - йдеться у повідомленні обласної поліції.

За їхньою інформацією, під час огляду транспортного засобу чоловіка працівники карного розшуку та управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області виявили та вилучили 50,6 тисячі доларів США, 5 тисяч гривень і 20 набоїв калібру 5,45 мм.

Читайте також: СБУ нейтралізувала мережу ворожих коригувальників і колаборантів

«За наявними даними, громадянин мав намір виїхати до росії з метою ухилення від мобілізації та передачі грошових коштів, здобутих злочинним шляхом, безпосередньо кримінальному авторитету, який підтримує воєнну агресію росії проти України», - зазначають у поліції.

Відкрито кримінальне провадження, розпочате за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-