«Без частин тіл, закатовані»: Зеленський пояснив, чому путіна вже не врятує пропаганда

«Без частин тіл, закатовані»: Зеленський пояснив, чому путіна вже не врятує пропаганда

Укрінформ
Кривавих прикладів наслідків дій російської армії щоденно стає все більше, тож заховатися за інформаційною дискредитацією українців буде неможливим для росії.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав в в інтерв’ю турецькому телеканалу Habertürk, повідомляє Укрінформ.

«Цих кривавих прикладів, на жаль, стає щодня все більше і більше. Тому заховатися за інформаційною дискредитацією українців буде неможливим для росії. Багато трупів, сотні трупів в братських могилах. В Бучі знайдена одна з таких братських могил, там де цивільні, і діти, і дорослі… Діти не можуть бути військовими. Тому за цим заховатися неможливо. І ми бачимо, які вони є: без частин тіл, зі зав’язаними руками, закатовані, зґвалтовані», - сказав Зеленський.

Читайте також: Після звірств рф великого бажання переговорів немає, але це треба робити – Зеленський

Він зазначив, що росіяни давно знайшли для себе наратив, що в Україні є якісь нацисти, які знищують все російське. Але, за словами Зеленського, факт є фактом, і війна відбувається на території України, знаходять братські могили українців, і все це свідчить, що росія прийшла сюди війною.

Крім того, глава держави наголосив, що російські військові кидали навіть своїх поранених помирати, а вбитих - обкрадали. «Вони не забрали трупи і поранених, нікого. Вони їх не ховали, вони бігли. Знімаючи з них взуття, годинники, все, що на них було… І ті поранені військові, які залишались на дорогах, яких вони кидали і бігли, наші лікарі їх брали ... і лікували», - сказав Президент.

Читайте також: Зеленський: У Маріуполі тисячі загиблих і поранених, рф боїться - що світ це побачить

Він розповів, що коли нагороджував у лікарні українських військових, разом із трьома нашими героями у реанімації був російський десантник.

«І це їхнє (росіян - ред.) ставлення в цілому до будь-чого людського. До нас вони прийшли, щоб нас знищити, як нацисти, і в принципі, ставляться так само і до своїх людей, яких вони залишили. Прийшли сюди для чогось і залишили їх тут гнити в землі», - заявив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були визволені від російських загарбників. У визволених містах та селах зафіксовані масові вбивства агресорами цивільних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-