Пекло у Бучі: такий вигляд має абсолютне зло

Пекло у Бучі: такий вигляд має абсолютне зло

Фотохроніка війни
Укрінформ
Буча поблизу Києва понад місяць перебувала під окупацією армії рф. Звільнення міста українськими військовими підтвердили 1 квітня.

Наслідки «руского міра» вжахнули весь світ: на вулицях – десятки тіл закатованих та вбитих українських цивільних, братські могили та поховання у дворах, знищені та розграбовані будинки.

«Київська область. Пекло 21-го сторіччя. Тіла розстріляних чоловіків та жінок зі зв'язаними руками. Найжахливіші злочини нацизму знову у Європі. Це навмисно зробила росія», – написав радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк.

Читайте також: Авіаудари, касетні бомби і тортури: у Бучі і Бородянці документують воєнні злочини рф

Читайте також: Лікар у звільненій Бучі: «Наші люди дійсно якісь незбагненні»

Читайте також: У Бучі загарбники намагались спалити тіла шести вбитих цивільних із слідами катувань

Як повідомлялося, Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були визволені від російських загарбників. У визволених містах та селах зафіксовано масові вбивства окупантами цивільних.

Серед жертв воєнних злочинів російських військ – зґвалтовані жінки, тіла яких намагалися спалити, вбиті представники місцевого самоуправління, діти, літні люди, чоловіки. У багатьох – зв'язані руки, є сліди катувань, багато людей убиті пострілами у потилицю. Тіла досі знаходять просто неба, у будинках чи підвалах.

Читайте також: NYT оприлюднило доказ, що саме армія рф вбила велосипедиста у Бучі

За даними Генпрокурора Ірини Венедіктової, станом на вечір 3 квітня з визволеної території Київщини вивезено 410 тіл убитих загарбниками мирних жителів.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Анатолій Сірик, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-