Арестович: Ворог дещо втратив наступальний потенціал і проводить перегрупування

Арестович: Ворог дещо втратив наступальний потенціал і проводить перегрупування

Відео
Укрінформ
Війська рф дещо втратили наступальний потенціал і займаються поповненням та перегрупуванням для продовження наступу в районі операції Об'єднаних сил, Маріуполя, а також у Харківській області.

Про це радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович повідомив під час брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

«Загальна обстановка на фронтах характеризується тим, що противник дещо втратив наступальний потенціал і зараз займається поповненням, перекиданням, перегрупуванням своїх військ із намаганням продовжити наступ в районі зони ООС, міста Маріуполь, у районі Харківщини… Ворог накопичує сили і буде намагатися оточити наші війська в зоні ООС, добити Маріуполь. Але я впевнений, думаю, ми всі впевнені, що це йому не вдасться», - зазначив він.

Арестович додав, що на інших ділянках фронту противник зупинений. Радник керівника ОП уточнив, що російські війська залишили, зокрема, Київську та Сумську області, а також майже всю Чернігівську. «Рештки ми добиваємо і женемо за межі державного кордону України», - додав він.

Арестович запевнив, що влада пам'ятає про кожне українське місто і про всіх захисників України - про Маріуполь, Чернігів, Запорізьку область, де тривають бої, про мужність захисників Рубіжного, Лисичанська, Сєвєродонецька, Попасної, Ясинуватої, Мар'янки, а також про тих, хто просувається вперед на Херсонщині і вже визволив Миколаївську область.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-