Греція допоможе відновити Одесу - глава МЗС

Греція допоможе відновити Одесу - глава МЗС

Укрінформ
Міністр закордонних справ Греції Нікос Дендіас заявив, що його країна долучиться до відновлення Одеси після російсько-української війни.

Як передає Укрінформ, заяву Дендіаса, яку він зробив в Одесі на зустрічі з віцепрем'єр-міністром із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольгою Стефанішиною, цитує МЗС Греції.

«Єдине, що я можу сказати зараз у ці важкі часи, це те, що ми будемо частиною цього майбутнього, допомагаючи вам реконструювати це місто і робити його ще красивішим, ще кращим», - сказав Дендіас.

За його словами, попри дим унаслідок влучення ракет ясно, що Одеса матиме світле майбутнє.

Читайте також: Греція прийняла понад 15 тисяч біженців з України

Дендіас прибув 3 квітня до Одеси та зустрівся з міським головою Геннадієм Трухановим. Міністр приїхав до Одеси на чолі гуманітарної місії та з метою вирішення низки дипломатичних питань.

Удосвіта 3 квітня Одесу атакували з повітря, частина ворожих ракет збили сили ППО. Міський голова Одеси Геннадій Труханов заявив про пошкодження деяких об’єктів цивільної інфраструктури - багатоповерхівок, дахів приватних будинків. Він також запевнив, що містянам не варто хвилюватися щодо можливого браку пального на АЗС.

Фото: МЗС Греції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-