Британська розвідка вважає Маріуполь ключовою метою російського вторгнення

Британська розвідка вважає Маріуполь ключовою метою російського вторгнення

Укрінформ
Загарбання Маріуполя на сьогодні є ключовою метою вторгнення росії в Україну, оскільки має забезпечити москві сухопутний коридор з рф до окупованого Криму.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у Твіттері, передає Укрінформ.

«У Маріуполі тривають запеклі бої, оскільки російські війська намагаються захопити місто. Місто продовжує піддаватися інтенсивним невибірковим обстрілам, але українські сили чинять рішучий опір, зберігаючи контроль над центральними районами. Маріуполь майже напевно є ключовою метою російського вторгнення, оскільки має забезпечити сухопутний коридор з росії на окуповану територію Криму», - ідеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були звільнені від російських загарбників. У звільнених містах та селах зафіксовано масові вбивства росіянами цивільних осіб. Зокрема, у звільненій від загарбників Бучі виявили братську могилу, де поховано майже 300 осіб, по вулицях лежать десятки тіл, деякі з них із зав'язаними руками.

Українська делегація в ОБСЄ ініціювала спеціальне засідання Постійної ради ОБСЄ у зв’язку з масовими вбивствами та тортурами проти цивільних, вчинених російськими військами на Київщині, зокрема у Бучі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-