На Сумщині готуються до великих боїв із ворогом – Данілов

На Сумщині готуються до великих боїв із ворогом – Данілов

Укрінформ
На Сумщині російські загарбники проводять передислокацію і Збройним силам України та українському суспільству треба готуватись до великих боїв.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі UA:Разом повідомив секретар РНБО Олексій Данілов, коментуючи ситуацію щодо маневрів російських військ у Сумській області.

«Те, що стосується маневрів, які в них там були, це передислокація на сьогоднішній день. Ще раз наголошую: там найближчим часом очікують великі бої за нашу країну. Ми готуємось, готуються наші Збройні сили, готується все наше суспільство для того, щоб дати опір цьому агресору, цим рашистам, які продовжують пхатися на нашу землю. І я нікого б не заспокоював, що це минеться за день, за два, за тиждень, це дуже небезпечна ситуація. Поки ворог не буде розбитий, почуватись спокійно нема від чого. Нам треба перемога і вона обов’язково буде», - наголосив Данілов.

Як повідомляв Укрінформ, Данілов також заявляв, що поблизу Донецької, Луганської, Харківської областей збирається велике угрупування військ рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-