Українські захисники захопили ворожий БТР, в якому були крадені ноутбуки та гроші

Українські захисники захопили ворожий БТР, в якому були крадені ноутбуки та гроші

Фото
Укрінформ
Військовослужбовці 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади захопили трофейний БТР, у якому знайшли вкрадені у місцевих мешканців гроші та техніку.

Як передає Укрінформ, про це бригада повідомляє у Фейсбуці.

"У ході бойового зіткнення з військовими росармії штурмовики 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади захопили трофейний БТР, екіпаж якого втік після того, як гранати пошкодили колеса машини. Всередині БТР залишилося кілька ноутбуків і гривневі купюри", – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ноутбуки впізнали мешканці села, біля якого відбувся бій. За їхніми словами, російські військові забирали у них побутову техніку, гроші, одяг і продукти, а також нишпорили по залишених хатах (господарі яких втекли із зони бойових дій) у пошуках цінних речей та алкоголю. Виносили ковдри й матраци, забирали з погребів консервацію, знімали з вікон фіранки.

Якщо хтось із селян намагався зробити зауваження, в кращому разі не реагували, а в гіршому погрожували зброєю.

24 лютого президент рф путін почав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-