ЗСУ збили дві ворожі ракети над Полтавщиною

ЗСУ збили дві ворожі ракети над Полтавщиною

Укрінформ
Під час повітряної тривоги, яку оголошували сьогодні, в небі над Полтавщиною українські Збройні сили збили дві ворожі ракети.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, передає Укрінформ.

"Проговорили про ситуацію на Полтавщині в ефірі Радіо НВ. Озвучив два важливі повідомлення на цей час. Перше: під час останньої повітряної тривоги ЗСУ збили ворожі ракети в різних частинах Полтавщини", - написав Лунін.

Також він повідомив, що звуки вибухів, які можна було чути протягом кількох останніх годин у Полтаві, – це навчання ЗСУ.

"Тримаємо розум холодним! Не панікуємо! Допомагаємо один одному! Все буде Україна", - додав начальник Полтавської ОВА.

Крім того, посадовець повідомив, що наслідки нічного обстрілу кількох об'єктів Полтави вже ліквідували, ніхто із людей не постраждав.

Водночас, у Кременчуці Полтавської області рятувальники продовжують ліквідовувати пожежі, які виникли після ранкового бомбардування міста ворожими літаками.

За словами Луніна, наразі до лікарні Кременчука не звернулася жодна людина, яка могла постраждати під час обстрілів. Інформацію щодо втрат серед населення зможуть повідомити після ліквідації пожеж.

Як повідомляв Укрінформ, цієї ночі ворог завдав по Дніпропетровщині 10 ракетних ударів, чотири ракети збито. Росіяни пошкодили інфраструктурні об’єкти у Дніпрі та Кривому Розі. Двох людей поранено.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-