Відповідальність за колаборацію буде невідворотною - Зеленський

Відповідальність за колаборацію буде невідворотною - Зеленський

Укрінформ
Відповідальність за співпрацю з ворогом буде невідворотною, це питання тільки часу.

Про це сказав Президент Володимир Зеленський у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Дуже нерозумний першоквітневий жарт окупанти зіграли з деякими мешканцями південних районів України, куди російські війська тимчасово зайшли. Там призначають якихось «гауляйтерів», якихось тимчасових керівників. І ще погрожують працівникам підприємств і органів влади – щоб співпрацювали з цими призначенцями. Моє повідомлення для них просте: відповідальність за колаборацію невідворотна. Завтра чи післязавтра – це питання другорядне. Головне – неминучість того, що справедливість буде відновлена», - сказав Зеленський.

Президент зазначив, що кожен, хто пішов у «гауляйтери», «може вже робити собі прописку десь у Ростові», а за співпрацю з ними чи із загарбниками напряму будуть проблеми. «Це останнє попередження», - додав Зеленський.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська російських загарбників обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-