Обстріл Миколаївської ОДА: кількість жертв зросла до 31

Обстріл Миколаївської ОДА: кількість жертв зросла до 31

Укрінформ
У Миколаєві жертвами удару російської ракети по приміщенню ОДА стала вже 31 особа.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Станом на 20:00 1 квітня, тривають роботи з розбирання завалів та деблокування тіл на місці влучення ворожої ракети в будівлю Миколаївської облдержадміністрації. З-під завалів деблоковані тіла 30 людей, ще одна людина померла в лікарні», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рятувальники з іншими службами невпинно працюють. Позмінно в цілодобовому режимі роблять усе, щоб у найкоротший термін ліквідувати наслідки цієї трагедії. Від ДСНС до робіт залучено 60 рятувальників та дев'ять одиниць техніки.

Як повідомлялося, 29 березня близько 8:45 у м. Миколаєві внаслідок влучання в дев’ятиповерхову адміністративну будівлю ОДА, де знаходиться облдержадміністрація та обласна рада, російської ракети, сталося руйнування центральної секції будівлі з 9 по 1 поверхи.

24 лютого Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. З того часу війська РФ неодноразово порушували закони і звичаї ведення війни: обстрілюють мирне населення, в тому числі із забороненої зброї, використовують цивільних як «живий щит» тощо. Україна направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-